ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Robusta sågskyddskängor

Robusta är en ny känga med hög kvalitet och komfort. Kängan är tillverkade i läder som en förlängning av kroppen med en sula som motverkar stukningar samtidigt som den är rejält stötdämpande. Sågskyddskängorna finns i Class 1,2 och 3 och har både spiktrampskydd och tåhätta som standard. Robusta tillverkar dessa kängor bland annat för brandförsvar i sydeuropa, sågskyddskängan har därför en sula som klarar temperaturer upp till 300 grader Celsius.

www.garage24.se

Taggar: