ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

M28 vinkelslip – HD28 AG

M28 Högpresterande vinkelslip med 28 V kraftfull motor, presterar som ett nätdrivet verktyg. Patenterade elektronik skyddar både verktyget och batteri mot överbelastning och överhettning. Låsbar strömbrytare. FIXTEC – Patenterad mutter för snabba byte av skiva utan verktyg. 3-positions AVS – avvibrerat handtag. Mjukstart. Obel. varvtal 9000 v/min. Max. kapdjup 28 mm. Vikt 2,8 kg.

http://www.ttigroup.com/

Taggar: