ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Ny apportkastare – Flexilauncher

Gundog Equipment har lanserat den fjärrstyrda apportkastaren Flexilauncher. Med den nya apportkastaren kan du själv bestämma var apporten ska hamna. Flexilaunchers unika konstruktion med ställbara hållare gör att du själv kan bestämma i vilken höjd och riktning dina apporter ska gå.

I Flexilauncher finns ett digitalt inspelat ljud för att fånga hundens uppmärksamhet. Enkelt handhavande och underhåll. Flexilauncher är gjord för att användas tillsammans med en av de vanligaste förekommande apportkastaren vilket gör handhavande och underhåll både enkelt och säkert.

Kastaren kan enkelt tas ur sina hållare och användas separat vilket ger dig maximal frihet och flexibilitet i hundträningen.

Läs mer på www.flexilauncher.com och www.gundogeq.com.

Taggar: ,