ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Pumpar för professionell användning

Atlas Copco Compressor breddar sitt sortiment med WEDA-seriens dränkbara länspumpar. I och med detta tar man över all utveckling, tillverkning samt försäljning och service av pumparna.

WEDA-pumparna är tillverkade av aluminium och slitstarka hydrauldelar för att klara de mest krävande tillämpningar. Den kompakta konstruktionen gör WEDA-pumparna lätta att använda och lämpade för många olika applikationer inom byggnads- och anläggningsindustrin, gruvor, offshore samt lätt industri. Med ett komplett produktprogram med 9 olika storlekar samt en slampump täcker man ett kapacitetsområde från 275 l/min till 20200 l/min. De eldrivna pumparna har effekter från 0,8 kW till 54 kW och klarar tryckhöjder upp till 84 m.

Tätnings- och slitdelsbyten utförs enkelt och snabbt på arbetsplatsen genom det unika tätningssystemet Instant Service Pac för de större modellerna. Den lilla pumpen – WEDA 10 – har ett mycket enkelt men slitstarkt tätningspaket som snabbt byts ut. Detta minimerar stilleståndstiden och ökar produktiviteten. Den högkvalitativa konstruktionen med färre delar och verktyg medför färre servicetimmar, lägre vikt och mindre totalkostnad.

http://www.atlascopco.se/

Taggar: