ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Användbar högtryckstvätt

Den nya K 5.585 har mycket att erbjuda den flitiga användaren med mycket hjälpsamma utrustningsdetaljer som till exempel vattenkyld motor, en smidig slangupprullare, Variopowerspolrör, Rotojetmunstycke och tvättborste.

Den vattenkylda motorn förlänger livslängden, höjer energieffektiviteten, sänker vikten och ger framförallt högtryckstvätten en tystare gång. Att rengöra fasaden, mossbelagda stenplattor, bilen eller båten utan att grannar eller omgivningen störs nämnvärt är en frihet i sig.

Den praktiska slangvindan håller ordning på den nio meter långa högtrycksslangen med Quick Connect, snabbkoppling av klick-typ som förenklar i- och urkoppling av spolhandtaget. Medföljande tillbehör Rotojetmunstycke som sätter vattenstrålen i rotation och ökar anslagskraften avsevärt.

Variopowerspolrör där trycket enkelt justeras genom att vrida spolröret, perfekt när man vill anpassa trycket efter rengöringsbehov. Tvättborste som ger en skonsam rengöring av känsliga ytor. Tack vare den höga prestandan i kombination med välutvecklade tillbehör förvandlas även de största rengöringsuppdragen till en enkel match.

Tekniska data för Kärcher högtryckstvätt K 5.585:
• arbetstryck på 140 bar,
• vattenkapacitet på 460 l/tim,
• effekt på 2,1 kW,
• högtrycksslang 9 m.
• Användbar högtryckstvätt

www.karcher.se

Taggar: