ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Nya Vedkombi 320TR – nu traktordriven med transportör och kortare

Succén med Vedkombi 320 fortsätter och nya traktordrivna Vedkombi 320 TR hjälper nu fler kunder med en rationell vedhantering. En bra och lättarbetad all-round maskin med väl genomtänkta lösningar, men i en lägre prisnivå. En smart transportör förenklar arbetet och hjälper till med transporten av nyss kapad och kluven ved. Vedkombi 320TR klarar av att kapa stockar med max 32 cm diameter i längder om max 51 cm. Klyvtiden inklusive returtid är endast cirka fem sekunder och den snabbaste av vedkombi 320 modellerna.

Traktordrivna vedkombi 320TR är en mindre maskin tillverkad av Bala Agri AB i Nossebro, men med samma prestanda som eldrivna Vedkombi 320.

– Behovet av en mindre traktordriven vedkombi har efterfrågats av flera bland de kunder vi träffar på våra vedmaskinsvisningar och från våra Återförsäljare runt om i Norden,säger Mats Fimmerstad på Bala Agri AB.

Bra ergonomi och stor säkerhet är fler positiva argument för Vedkombi 320TR. Ljudnivån är låg och att sågkedjan endast roterar vid kapning är avgörande fördelar menar flera användare.

Att den dessutom sköter smörjningen av sågkedjan automatiskt är dessutom mycket praktiskt.

– För oss eldar med ved till husbehov är denna vedkombi från Bala helt perfekt och i rätt nivå både tekniskt och prismässigt säger en stolt vedhuggare.

www.balaagri.se