ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Lågprissnus av hög Kaliber

Swedish Match lanserar det moderna lågprisalternativet Kaliber för att tillmötesgå de konsumenter som söker ett snus av hög kvalitet till ett lågt pris.

– Kaliber är ett okonstlat portionssnus för prismedvetna konsumenter som inte vill tumma på kvaliteten, säger Markus Eileryd, produktansvarig för Kaliber.
Kaliber kommer till butik under vecka 15 och finns i formaten original och vit portion. Produkterna produceras enligt Swedish Match kvalitetsstandard GothiaTek och har en välbekant, tobaksnära smak med inslag av citrus.

http://www.svensktsnus.se/

Taggar: