ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Läs våra nyheter direkt i telefonen

Om du vill läsa våra nyheter direkt i din iPhone eller iPad så är Pulse ett hett tips. Kort kan man säga att Pulse är en så kallad RSS-läsare, och är dessutom riktigt snygg. Du kan läsa in nyheter från våra siter Bil & Verkstad, Åkeri & Entreprenad, LantbruksMagasinet och Hotell & Restaurang.

För att lägga till våra nyhetssiter i Pulse söker du enligt nedan:
• biloverkstad.se
• akerioentreprenad.se
• lantbruksmagasinet.se
• hotellorestaurang.se

Pulse kan du ladda hem till både iPhone och iPad:
Ladda hem till iPhone
Ladda hem till iPad

Alphonso Labs, som gjort appen Pulse, har lagt upp ett videoklipp på sin blogg med en förhandstitt på hur Pulse till iPhone ser ut.

Taggar: ,