ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Ny lamellrondell ger effektivare slipning

Norton lanserar en ny lamellrondell med förbättrade egenskaper som ger effektivare slipning av metall.

Den nya lamellrondellen, som har beteckningen Norton X-Treme, är uppbyggd av en mycket kraftig nyutvecklad bomullsduk belagd med den senaste generationen Norzon-slipmedel. Den kraftiga ryggen gör lamellrondellen mycket motståndskraftig mot nedslitning och söndertrasning vilket ger längre livslängd enligt tillverkaren. Slipmedlet som används är avsett för bearbetning av järn, stål och rostfritt och ger extra hög avverkning på kort tid.

Lamellrondellerna, som är avsedda för användning i vinkelslipmaskin, finns i flera olika utföranden: Med plan stödplatta i glasfiber i 115 och 125 mm diameter, med plan stödplatta i nylon i 115 och 125 mm diameter, med konvex stödplatta i glasfiber i 115, 125 och 180 mm samt med en semikonvex stödplatta i plast i 115 och 170 mm diameter. Lamellrondellerna finns i kornstorlekarna 40, 60, 80 och 120.

”Med det här nya sortimentet lamellrondeller för vinkelslipar blir slipningen mycket snabbare och effektivare vilket bidrar till att sänka den totala slipkostnaden” säger Jonas Falk, försäljningsansvarig på Saint-Gobain Abrasives AB.

www.saint-gobain-abrasives.com

Taggar: