ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Kikare att spana in med

Swarovski lanserar CL Companion 30, en ny familj med fältkikare som kännetecknas av kompakt och ergonomisk design samt en vikt på 500 gram som gör dem till de lättaste kikarna i sin klass. Summa summarum: mycket kikare för pengarna och en perfekt extrakikare eller komplement till teleskopet vid alla typer av natur- och fågel­skådning.

Lanseringen omfattar två nya modeller, CL Companion 8×30 och 10×30 och de blir till­gäng­liga i tre olika färger: grön, svart och sandbrun.

www.focustrading.se

Taggar: