ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Fosfatfritt maskindiskmedel med ”ren-disk-garanti”

WEBA KEMI är tillverkaren av maskindiskmedel som vågar lämna funktionsgaranti på sitt diskmedel. Detta innebär att inte bara disken blir skinande ren utan även diskmaskinen blir grundligt rengjord – varje gång vid användning.

Diskmedlet är samma pulverdiskmedel som dagligen används av livsmedelsproducenter och uppfyller därmed högt ställda hygienkrav.

Till skillnad mot disktabletter löser sig WEBA Special omedelbart. Disklösningen spolas ut efter huvuddisken och gör att diskmedelsrester inte blir kvar på diskgods eller oupplösta disktabletter kvar i maskinen efter avslutad disk.

Vid användning av WEBA Special behövs ej, enligt tillverkaren, speciella rengöringsmedel eller avhärdningssalt användas till diskmaskinen.

 www.weba.se

Taggar: