ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

HBA Fordonsteknik AB lanserar ett nytt sortiment av LED arbetsbelysningar

LED arbetsljus har blivit mycket populärt. HBA lanserar nu ett sortiment av LED arbetsljus med hög ljuseffekt och modern och snygg design. Sortimentet innehåller en mängd olika varianter med 3 W och 10 W lysdioder. Från 900 lumen till över 20.000 lumen.

 LED arbetsljus är skak och vibrationståliga, har en livslängd på över 20.000 timmar och ger ett kraftigt och vitt ljus jämfört med halogen.

Användningsområde är som arbetsljus på alla typer av maskiner som exempelvis arbets/backljus på skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, truckar, lastbilar, distributionsbilar med mera. HP LED arbetsljus säljs av HBA Fordonsteknik AB.

www.hba.nu

Taggar: ,