ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

En pannlampa som anpassar sig efter dina behov

Med nya Led Lenser H14-R, där R står för laddbar har ett ”Kinder-ägg” skapats av funktioner och ljusprogram. Med den smarta SLT tekniken som står för Smart Light Technology kan du själv välja två energilägen och treljus-program. Proffs, enkel och försvar, där varje program styrs av på/av knappen för dina behov. Med en maxstyrka av 220 lumen och räckvidd på över 210 meter kan du lita på rätt ljus vid rätt tillfälle. Tillbehören som H14-R levereras med gör att pannlampan kan användas som bälteslampa, mobil spot och universalfäste för att fästa på ett räcke eller cykelstyre. Du har givetvis möjlighet att ställa ljushuset i olika lägen och med ett enkelt handgrepp zooma eller sprida ljuset.

Levereras med batterier, laddare, universalhållare och förlängningssladd.
Cirkapris 1799:- kronor.

Specifikationer
Egenskaper: SLT-teknik, patenterat focus system, 4 in 1, laddare för USB och 230V
Effekt: < 220 lumen
Batterier: 4AA NiMH
Brinntid 4,5- 25 timmar
Vikt inkl. batterier: 328 gr

www.swtab.se

Taggar: