ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Isfritt i vattnet

Lantbutiken lanserar en smart värmebalja på 65 liter som förhindrar att vattnet fryser.

Värmebaljan används utomhus, helst under tak och enklare typ av vägg/skjul. Gärna med någon halmbal eller liknande runt om för att ytterligare förbättra funktionen. Värmebaljan består av hård och tålig plast och det finns en värmeslinga inuti baljan. Värmebaljan kopplas till en transformator med en kabel som kan köpas som tillbehör. Transformatorn ansluts sedan till vägguttaget. Värmebaljan håller vattnet isfritt i temperaturer ner till 15-20 minusgrader.

Priset ligger på 2495 kr inklusive moms. Mer information finns i e-butiken Lantbutiken.se.

www.lantbutiken.se

Taggar: