ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Specialavdragare för Multi-Rib remskivor

Många moderna motorer har flerspåriga remskivor istället för de klassiskt V-formade. Vid demontering ställs krav på specialanpassade verktyg för att inte orsaka skador på remskivan.

Kamasa Tools har tagit fram en specialavdragare som greppar in i varje spår på de flerspåriga remskivorna. På så sätt fördelas dragkraften utan att skada skivan.
I avdragarsatsen för remskivor ingår två tvärstycken, 140 respektive 230 mm långa, två par raka armar i längderna 60 mm och 110mm samt ett par specialutformade armar med en längd på 60 mm.

Verktyget är utformat så att samtliga armar går att kombinera och tillsammans utgör de ett universalverktyg för demontering och montering på styrservopump, generator, fläkthjul, med mera. Materialet är kolstål, då det lämpar sig bäst för den dimensionering och de påkänningar som verktyget utsätts för.
Verktygen kommer att finnas i lager från och med oktober.

www.kamasatools.se

Taggar: