ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Dubbelsprutande injektor med två olika vinklar

TeeJet introducerar ett helt nytt patentsökt dubbelsprutande munstycke, AI3070, som erbjuder två sprutbilder i kompletterande vinklar, 30 och 70 grader.

Medan den första duschen är nedträngande i grödan, ger andra duschen en mycket god 2:a täckning av axet. AI3070 är ett idealiskt munstycke för axgångsbehandling i stråsäd. Mustycket är försett med injektorverkan för avdriftsreduktion. Tryckområde från 1,5-6 bar med droppstorlek från medium till extremt grov. Finns i storlek från 015 – 05. Leveransklar från slutet av januari.

www.agrotech.se

Taggar: