ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Mafa utökar med lantbruksprodukter

Mafa i Ängelholm AB har sedan många år tillbaka varit huvudimportör av EuroMilling AS industriprodukter och har från och om med den årskiftet även tagit över agenturen för lantbruksdelen av deras sortiment på den svenska marknaden.

EuroMilling är sedan mer än 25 år tillbaka ett välrenommerat företag med säte i Töllöse på Själland i Danmark där utveckling och tillverkning sker. Företaget har ett gediget kunnande vad gäller bland annat kvarnutrustning, blandare med mera både till Lantbruk som Industri.

Efter många års erfarenhet och forskning kring malning av olika fodermedel har EuroMilling AS tagit fram ett mycket spännande sortiment där  Mafa i Ängelholm AB  med sin erfarenhet och kunskap vill vara med och erbjuda sina svenska kunder framtidens kvarnsortiment även inom området  Lantbruk.
Sortimentet kommer att säljas under Mafas egna varumärke.

www.mafa.se

Taggar: ,