ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Webbplats för säkrare svetsning

Svetsning är ett kvalificerat hantverk som också innebär risker för olyckor och arbetssjukdomar. En ny webbplats, Svetsa Rätt – www.svetsaratt.se – som utvecklats av IVL Svenska Miljöinstitutet, visar att säkrare svetsning går hand i hand med ökad produktivitet och förbättrad kvalitet i svetsningen. Svetsa Rätt innehåller konkreta tips och råd om hur man svetsar säkert och ger också ett underlag till utbildning både inom yrkesutbildning och för yrkesverksamma svetsare. Många av tipsen och råden illustreras med korta filmklipp som tagits fram för att vara ett stöd i utbildning av svetsare.

www.svetsaratt.se

Taggar: