ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Vedhemma.se – först i Sverige med att sälja ved på nätet

I mitten av december lanserades Sveriges första nätbutik med vedförsäljning, Vedhemma.se. Ambitionen är att skapa ett naturligt köpmönster för ved på nätet. I Sverige saknas det ett naturligt mönster för inköp av ved, något som de tre entreprenörerna Johan Hörberg, Mats Olsson och Magnus Sahlberg identifierat. Därför valde man att starta Vedhemma.se, en nätbutik med ett stort nätverk av knutna leverantörer och företag som både producerar och säljer ved, för att göra det enkelt att köpa ved.

Så här fungerar det
På startsidan knappar kunden in sitt postnummer. Detta ger kunden korrekt vedutbud och priser enligt vad som finns tillgängligt i regionen.
När vedtyp, enhet och antal är valt går kunden till kassan och slutför beställningen med att välja betalsätt (kort, direktbetalning, faktura- eller delbetalning) samt önskad leveransdag.

Vedhemma.se dirigerar ordern sedan till rätt leverantör för regionen som kör ut veden på det önskade leveransdatumet.

vedhemma.se

Taggar: ,