ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Datalogisk lanserar ny mobil version

Med Näsgård MOBILE kan lantbrukaren använda sin androidtelefon, Iphone, surfplatta eller dator med Internetförbindelse och logga in via ett webbgränssnitt. Där kan användaren direkt se gårdens växtodlingsplanering, redigera fältkortet det vill säga skapa eller byta produkt, mängder, datum eller behandlingar, hämta och välja förnödenheter samt anpassa vad som skall visas. Har lantbrukaren gett sitt godkännande kan en extern person t.ex. rådgivare eller säljare med Näsgård MOBILE direkt justera en behandling ute i fält och omgående kan lantbrukaren själv se informationen även om han befinner sig någon annan stans. Näsgård MOBILE kan dessutom hantera en eller flera gårdar samtidigt vilket är en fördel vid t.ex. kompanjonskap, maskinstationsarbete m.m.
Utvecklingsarbetet med Näsgård MOBILE har pågått under en längre tid och resultatet är inte bara en ny produkt utan även ett helt nytt sätt att hantera data i Näsgård. Nu när information finns på en online server skapas flera möjliga möjligheter för kunden i framtiden. Ett sådant scenario är tex datautväxling med andra organisationer som kunden önskar. Allt givetvis baserat på kundens behov och önskemål.

Övriga delar i programserien är
Näsgård SOILSYSTEM – ett system anpassat för organisationer som hanterar stora volymer jordprover.
Näsgård MANAGEMENT – växtodlingsprogrammet med allt för din produktion: lag krav, SAM-ansökan, ekonomiberäkningar, karenstider, lagerhantering, spårbarhet m.m.
Näsgård KARTA – programmet för alla dina kartor, från enklaste täckdikningskarta till SAM-ansökan.
Näsgård TID – verktyget när du har behov av att skapa löneunderlag eller hålla koll på förbrukad tid.
Näsgård Pocket – när du vill arbeta med dina uppgifter i fält på en PDA.

www.datalogisk.se

Taggar: