ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Kritikerrosade UTV

Kioti är ett relativt nytt märke på den svenska marknaden men deras traktorer har alla redan hunnit bli ovärderliga hjälpredor för många.
Helt nytt för i år är Kiotis kritikerrosade UTV – Mechron 2200. Utrustad med en dieselmotor med 22 friska hästkrafter, dubbla hydrauliska skivbromsar fram och bak, fyrhjulsdrift, robust hjulupphängning och hög markfrigång gör den till en riktig arbetshäst som du kan lasta maximalt. Lastflaket är väl tilltaget samt tippbart och klarar av upp till ett halv ton last.
Kioti Mechron är EU-traktor registrerad och kan extrautrustas med motorhydraulik, vilket gör att du kan koppla till de redskapen ditt arbete kräver. Sist men inte minst komforten; tre bekväma säten med separat förarstol.

www.hako.se

Taggar: ,