ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Borrhammaren som både klarar borrning och bilning

Styrka är en borrhammares viktigaste egenskap. Med GBH  8-45 DV Professional i åtta kilo-klassen, erbjuder nu Bosch ett synnerligen kraftfullt verktyg som även har en mycket låg vibrationsnivå. Borrhammaren har en motorkraft på 1500 watt och en slagkraft på 12,5 joule, som gör det både snabbare och enklare för en hantverkare att borra genom väggar och tak. Maskinens ”Turbo Power”-funktion ger även extra effekt vid bilning eftersom den använder borrlägets rotationseffekt. På så sätt blir går det snabbt och enkelt att ta bort betongstycken/mursten eller kakel.
Genom den tredubbla vibrationsdämpningen kan man arbeta effektivt med GBH 8-45 DV Professional under mer än tre timmar om dagen.

www.bosch.se

Taggar: