ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Hultafors kommer med hopfällbar gipsvinkel för proffsen

Hultafors har tagit ytterligare ett steg för att förenkla vardagen för hantverkarna. Det senaste tillskottet på marknaden är gipsvinkeln PS 120. Verktyget är hopfällbart, vilket gör att det är lätt att transportera och förvara. Lägg därtill att det är stadigt och har flera ställbara lägen/vinklar.
Bara riktiga proffs vet vad proffsen behöver. Därför har hantverkarna varit delaktiga när Hultafors har utvecklat sin nya gipsvinkel PS 120. Verktyget kan beskrivas som funktionellt, smidigt att hantera och stabilt när man skär gipsskivor.

www.hultaforsgroup.com

Taggar: