ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Liten o nätt kap- och geringssåg

EMS254L-601x700Bra saker kommer i små paket sägs det, och nu lanserar RYOBI en kompakt kap- och geringssåg med utdragsfunktion. Med främre teleskoparmar tar sågen betydligt mycket mindre plats än traditionella kap- och geringssågar, och kan därmed användas i betydligt mindre utrymmen.

Unika främre teleskoparmar ger användaren möjlighet att arbeta ända upp mot en vägg och i trånga utrymmen, där traditionella kap- och geringssågar inte får plats.

Kraftfull 2000 W motor ger 4500 varv per minut och en stor kapacitet på kaphöjd upp till 90 millimeter och en  kapbredd upp till 300 millimeter.
Ultra kompakt design gör sågen lätt att transportera och förvara.
Sågen levereras med en 28-tandad TCT-hårdmetallklinga som är enkelt att montera. Så, oavsett om det gäller trimning av golvlister, tillskärning av trall och laminatgolv eller tyngre snickeriuppgifter, ger denna produkt total mångsidighet i hela hemmet, trädgården eller i verkstaden.

www.ttigroup.com

Taggar: