ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Gårdsmejeri lanserar nya produkter

Wapnö gårdsmejeri satsar på nya produkter efter utbyggnaden av mejeriet. Wapnö satsar nu bland annat på matlagningsyoghurt, en närproducerad matlagningsyoghurt med endast svensk mjölk som råvara. Gårdsmejeriet har utökats under ett års tid med cirka 300 kvadratmeter. Hälften av ytan är en speciallokal för lite mer hantverksprodukter. Wapnö har ganska mycket nyheter på gång med ett större och bredare sortiment. I mejeriet ska de försöka utveckla sitt utbud med flera intressanta, lokalproducerade produkter.
www.wapno.se

Taggar: