ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Talangfullt multiverktyg från Dremel

Det nya multiverktyget Dremel 3000, lanseras med 15 tillbehör som gör det lämpat för de flesta hobby- och gör-det-själv-projekt. Gravera i glas, slipa i trånga hörn, polera ytor eller kapa i metall. Möjligheterna ärmånga med den nya Dremel 3000 – ett perfekt all-round-verktyg för hemmaprojekten. Dremel 3000 kan köpas hos byggåterförsäljare i hela landet till ett rekommenderat pris på 599 kr för bassatsen och 799 kr för den utökade satsen.
Dremel har utvecklat sin 300 Serie och skapat ännu ett användarvänligt multiverktyg som passar både erfarna hemmafixare och kreativa gör-det-självare. Dremel 3000 är med sin lätta vikt, sitt bekväma softgrip-grepp och sina minskade vibrationer idealiskt för alla projekt som kräver precision samt där andra verktyg har svårt att komma åt.
De medföljande tillbehören möjliggör bland annat detaljerad slipning, precis fräsning, skinande polering och skärning i en mängd olika material.
Varje syssla kräver sitt specifika tillbehör, därför levereras Dremel 3000 Serien i två olika utgåvor. Bassatsen har 15 tillbehör och för användare med höga krav finns en utökad utgåva med 25 tillbehör. Denna inkluderar metallskäraren EZ SpeedClic, samt en böjlig axel vilken fungerar som en förlängande arm och möjliggör arbete i trånga hörn och svåra vinklar. Allt levereras i en behändig väska och till båda satserna medföljer även en introduktionsvideo.
Dremel 3000 kan köpas hos byggåterförsäljare i hela landet till ett rekommenderat pris på 599 kr för bassatsen och 799 kr för den utökade satsen.

www.dremeleurope.com/se/sv/start/index.html

Taggar: