ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Långlivad lamellrondell

Norton lanserar en ny lamellrondell, X-Treme High Density, med extra många lameller som ger längre livslängd och mjukare slipning. X-Treme High Density lämplig för till exempel kantbrytning och rundning. Lamellrondellen är mycket motståndskraftig mot nedslitning och söndertrasning vilket också bidrar till den längre livslängden. Slipmedlet som används är avsett för bearbetning av järn, stål och rostfritt och ger extra hög avverkning på kort tid. X-Treme High Density, som är avsedd för användning i vinkelslipmaskin, finns med konvex stödplatta i glasfiber i diameter 125 millimeter i kornstorlekarna 40 och 60.

www.saint-gobain-abrasives.com

Taggar: