ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Anpassade hörselskydd

Bullerskador är den fjärde största arbetssjukdomen i Sverige. Många struntar i hörselskydd eller öronproppar och använder egna musiklurar kopplade till mobilen eller mp3-spelaren. Soundscope protect är det senaste individuellt tillverkade hörselskyddet för bullriga miljöer. Till skillnad mot vanliga hörselkåpor placeras det anpassade hörselskyddet i örat. Det ger en bättre rikthörsel vilket gör det lättare att avgöra varifrån ljudet kommer. Örat skyddas mot buller samtidigt som de svaga ljuden förstärks vilket gör det lättare att uppfatta bland annat varningssignaler, rop och samtal.
soundscope.se

Taggar: