ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Klassiker från L.Brador

Höstens nyheter från L. Brador innehåller allt från ett utökat Hi-Vis-sortiment där inspiration hämtats från snowboardbranschen till trendiga jackor i vaxat bomullstyg och en nygammal klassiker i form av den rutiga skogshuggarskjortan. Den gemensamma nämnaren är arbetskläder som tål tuffa tag och riktigt dåligt väder – samtidigt som de låter användaren se snygg ut mitt i alltihopa.

– Bra arbetskläder är alltid en formel där funktion, komfort, slitstyrka och ett snyggt utseende är centrala. Vi vet att arbetskläder som egentligen är hur bra som helst ändå inte används tillräckligt om användaren känner sig obekväm i dem. Det är en onödig risk, säger Tommy Larsson som är kategorichef på L.Brador.

www.lbrador.com