Scantruck prioriterar grön omställning

Scantruck prioriterar grön omställning

Kranarna från tyska Sennebogen kan arbeta i Eco-mode med reducerat motorvarv, har stoppfunktion vid pauser samt automatisk tomgångstillstånd. Detta gör att förbrukningen av bränsle minskas markant.

Maskinerna använder stora hydrauliska ventiler och slangar för största möjliga effektivitet. De har oljebyte först efter 4.000 driftstimmar och termostatstyrd ventilator som startar vid behov.

Manitou haft hållbarhet och miljövänlighet som fokus i många år. De har utvecklat nya och helt eldrivna bomliftar och maskiner som är helt utsläppsfria. Därtill så körs maskinerna på biodrivmedel samt Manitous koncept med Stop&Go.

– Våra leverantörer har alla ett stort fokus på hållbarhet och miljövänlighet både i sitt utvecklingsarbete och i sin produktion vilket betyder att vi kan erbjuda miljövänliga lösningar till alla våra kunder. I kombination med våra serviceavtal så betyder det att vi ger våra kunder de bästa förutsättningarna för att serva sina kunder på ett så bra sätt som möjligt utan att det skadar miljön, säger Anker Lemvig.

www.scantruck.se

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
Fler artiklar