ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Snöslunga till ATV

Snöslungor som monteras fram på mindre maskiner som ATV, UTV, minitraktorer eller små ­entreprenadmaskiner blir allt ­populärare. Nu är ­Rindab  Svensk distributör för Berco Mac. Berco Mac är en kanadensisk tillverkare som har funnits sedan 1983 och specialiserar sig på snöslungor, borstar och plogar till lätta och mellantunga fordon.

Berco Mac Prestige 54”, den kraftigaste snöslungan på marknaden med hög kapacitet och en motor på 23 hk. Prestige 54” 2-stegs snöslunga håller hög kvalitet och har utprovats ­ordentligt för att fungera ihop med ATV, UTV och mindre trädgårdstraktorer. Montering av/på fordonet går på under 5 ­minuter.
 Hela snöslungan vilar i framkant på egna hjul. En ställbar stång från snöslungan går ­under maskinen och monteras på dragkulan. Därmed är maskinen helt avlastad både vid användning och transport.

Med 138cm bredd och en väl beprövad Kholer motor på 23hk rensar Prestige enkelt upp ­större ytor som parkerings­platser, gångbanor, perronger, gårdar med mera.

www.rindab.se

Taggar: , ,