ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Ge hästen torrt på kroppen

Under vinterhalvåret är blöta täcken, benlindor, senskydd och annan utrustning svår att få torr mellan användningstillfällena. Canvac presenterar nu Luftavfuktare från Mitsubishi Electric som ett intressant alternativ i sadelkammaren eller torkrummet. Produkterna arbetar ned till +1°, sorptions- eller kondensteknik och väldigt låg energiförbrukning, från 275 W, med priser från 3990:-.

Information och återförsäljare på www.canvac.se

Taggar: ,