ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Nya designade modeller av Mitsubishi värmepumpar

Mitsbubishi Electric har nu lanserat nya modeller av sina populära värmepumpar i svart och silverdesign. Efterfrågan på designade värmepumpar i olika färger har ökat markant i slutet av 2010 och nu hänger alltså Mitsubishi på den här trenden med värmepumpsserien Kirigamine ZEN.

http://www.kagabtools.se/

Taggar: