ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Allt-i-ett-dröm för trädgårdsägaren!

Tänk att kunna använda en lätt och tystlåten trimmer till att även kultivera trädgårdslandet, blåsa bort löv, klippa häcken och skära gräskanter med. Husqvarnas 122LD kan nästan allt utan att den kompromissar när det gäller kvalitet och uthållighet.

Enligt Husqvarnas Global Garden Report 2011 höjer en välskött trädgård värdet på våra hus med hela 13 procent. Samtidigt önskar vi oss en lättskött trädgård. Rätt verktyg gör det möjligt att underhålla våra trädgårdar på ett enkelt sätt. Trimmern 122LD från Husqvarna är det ultimata multiverktyget där du kan köpa till en mängd olika tillbehör efter behov.

– Den nya motorutvecklingen tillsammans med pålitlig kvalitet har resulterat i en unik serie trimmers för hemmabruk, säger Jan Karlsson, produktspecialist på Husqvarna.

Tystare och lättare än någonsin
Utvecklingen av motorer har lett till att de nya maskinerna från Husqvarna kan hålla en helt annan ljudnivå än tidigare bensindrivna trimmers på marknaden. Skillnaden kan vara upp till hälften av det upplevda ljudet. Med en låg vikt och smidigt utförande passar de i vilken villaträdgård som helst. Utrustad med Smart Start® startar den också med ett minimum av ansträngning.

Serien innehåller två modeller

122LD – Kan nästan allt
Det går att fästa en mängd extrautrustning till 122LD som t.ex. häcksax, stångsåg och kultivator. Detta gör den till ett riktigt multiverktyg som klarar det mesta i villa-trädgården. Den levereras med ett rakt riggrör, och har en lång räckvidd.

122C – Enkel och lätt
En enklare modell med endast trimmerhuvud för gräsputs men med samma tysta motor och låga vikt. Den har ett böjt riggrör, vilket gör den lättarbetad och smidig.

www.husqvarna.se

Taggar: