ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

PONSSE Buffalo – Den nya mästaren inom skotning

Nya PONSSE Buffalo förser dig med en aldrig tidigare upplevd kraft och komfort oavsett om du arbetar med slutavverkning eller gallring. Det ligger år av utvecklingsarbete och feedback från användare bakom den produktivitet och användbarhet som PONSSE Buffalo med 14 tons bärkraft uppvisar: de starka ramarna klarar tung last och är extremt underhållsvänliga. Robusta boggier och hydraulcylinderstyrt midjelås ger tillförlitlighet under krävande förhållanden och ökad komfort vid körning och lastning.

Kraftfull motor och optimerat hydraulsystem kombinerat med effektiva lastkranar gör Buffalo till en extremt produktiv skotare. Den turboladdade sexcylindriga motorn från Mercedes-Benz är effektiv och bränslesnål. Hydraulkomponenterna är av bästa möjliga kvalitet och har placerats på servicevänliga ställen.

Styrsystemet PONSSE OptiControl styr motorns effektuttag och hydrauliken baserat på aktuell belastning. På så sätt tillhandahålls alltid optimal effekt med optimal bränsleförbrukning. Informationssystemet OptiForwarder (tillvalsutrustning) tar hand om positionering, dataöverföring och rapportering samt andra PC-applikationer och gör ditt arbete effektivare än någonsin tidigare.

Tack vare den rymliga hytten, de ergonomiska reglagen och det enkla underhållet tröttas inte Buffalo-föraren under arbetet, vilket leder till ökad produktivitet.

www.ponsse.com

Taggar: ,