ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

SmartFence – nu ännu starkare!

SmartFence, alternativet till nät, blev varmt välkomnat av fårfarmare förra året! Och nu introducerar Gallagher en förbättrad version på marknaden, nu starkare och säkrare.

Gallagher har fortsatt att utveckla detta allt-i-ett system som gör det möjligt att sätta upp ett komplett tillfälligt stängselsystem på bara fem minuter. Trådarna i SmartFence är nu vävda istället för tvinnade, till exempel. Det skapar ett starkare men också ett mer effektivt stängsel och förbättrat flöde.

En av fördelarna med SmartFence är åtstramningen av trådarna. De förstärkta stolparna möjliggör för systemet att absorbera spänning ännu bättre. Detta garanterar ett bra stängsel.

Dessutom är fastsättning av SmartFence i marken betydelsefull ur stabilitetsaspekten. Vi har förstärkt basen som används för att fixera SmartFence i marken så att stabiliteten förbättrats.

SmartFence: smart design och revolutionerande tillverkning. Idealiskt för professionella fårfarmare och hobbyfarmare. SmartFence hittar du hos din Gallagher återförsäljare!

www.gallagher.eu

Taggar: