ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Polaris nylanserar Rangersegmentet och skapar Ranger Centers

Polaris nylanserar och satsar stort på Ranger. I och med detta har Polaris knutit till sig 17 av sina befintliga återförsäljare runt om i Sverige och skapat vad man kallar Ranger Centers. Detta innebär att dessa handlare är dedikerade Polaris Ranger återförsäljare och de har stor kunskap om Ranger och har även större möjlighet till provkörning och stort utbud på maskiner och tillbehör i butik.

Polaris lyfter fram fem av sina modeller i startskedet, alla modeller är registrerade som EU-Traktorer. Modellerna är RANGER 400, 500, EV, Diesel, 800 HD. Fördelarna med att maskinerna är registrerade som EU-Traktorer är bland annat att du kan köra på allmän väg med B-kort el traktorkort och maskinen behövs inte besiktigas.

Trenden på världsmarknaden är tydlig, ATV utvecklas fortsatt starkt men det som framför allt växer är ”side by side” segmentet – det Polaris kallar RANGER. Vad är då en Ranger? Enkelt kan man säga att det är som en fyrhjuling men du har flak och styr med ratt. En Ranger har i stort sett samma egenskaper som en fyrhjuling. Med en Ranger sitter du bekvämt med en passagerare på sidan om och du har samma framkomlighet som en fyrhjuling.

Polaris RANGER EU-traktorserie innehåller modeller för alla användningsområden. Förra året revolutionerade Polaris branschen med RANGER EV, den då första eldrivna side by side maskinen. Nytt för i år är RANGER DIESEL med den beprövade dieselmotorn från Yanmar. En RANGER bär mycket last och drar ännu mer. Den är helt enkelt tuff och byggd för att klara jobbet.

RANGER – En liten traktor med stor arbetskapacitet
Polaris Industries Inc. är en av världens ledande producenter av ATV, Quadricycle, Ranger och RZR side by side, snöskotrar och Victory Motorcyklar. Mer än 50 års erfarenhet av kvalitet och utveckling lägger grunden till de helt unika lösningarna. Polaris Scandinavia säljer över 4 000 maskiner per år och omsätter totalt 400 miljoner. Polaris Scandinavia är ett dotterbolag i Sverige till Polaris Industries Inc. som är ett amerikansk börsnoterat bolag med en total omsättning på 12 miljarder.