ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Komplett vedhantering

Vedklipp.se är en mycket kraftig och robust vedklipp, med fin design och många fördelar. Med bland annat uppfällbart rullbord som gör transporten enklare samt lättare att sätta undan, tar mindre plats. En bra genomtänkt konstruktion som gör vedhanteringen till ett nöje.Tillsammans med en vedtransportör, så uppnår du maximal effekt med din vedklipp.

Beroende på stockens grovlek kan kapning och klyvningen ske i två fyra eller flera delar. Clob sågbacken ger dig 5 års garanti på material ochfabrikationsfel.

• Fint snitt utan spån.
• Årsbehovet på 2 dagar.
• Ca. 17 till 18m³ på 8 timmar.

www.vedklipp.se

Taggar: