ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Massey Ferguson lanserar 7600-serien

Med lanseringen av den helt nya MF 7600- ­serien introducerar Massey Ferguson fyra nya modeller lätta, mångsidiga traktorer med hög effekt. Konstruktionen kombinerar både ­beprövad, prisbelönt teknik med den ­senaste motortekniken med bränslesnåla motorer ­tillsammans med ytterligare uppdatering av ­komfort och kontroll.
MF 7600-serien kan fås med antingen ­Dyna-6 Eco, semipowershift eller Dyna-VT steglös transmission. Samtliga modeller är utrustade med den senaste motortekniken med AGCO SISU POWER E ³-motorer med andra generationens selektiv katalytisk reduktion (SCR). Maxeffekten ligger mellan 185hk till 235hk, där modellerna med Dyna-6 transmissionen även är ­utrustad med Power Management effektförstärkning. En helt ny design på hytten gör att MF 7600 ­erbjuder ­förbättrad sikt och ger mer utrymmen samt bättre komfort. Användarna kan välja mellan tre specifikationsnivåer, med nya möjligheter för att matcha deras enskilda krav. Externt följer MF 7600-serien nu samma moderna och praktiska linjer som MF 8600.

www.AGCOcorp.com, www.masseyferguson.com

Taggar: