ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Metsjö lanserar en ny generation växelvagn med unika egenskaper

Vagnen har Metsjös nya patentsökta växlingsmekanism som består av motstående teleskopiska cylindrar. Detta ger vagnen en snabb och mjuk växlingscykel och snabbt tippförlopp med stor tippvinkel.

Ytterligare fördelar är ett smalt chassi som gör att den treaxlade vagnen med tvångsstyrning på främre och bakre axel, kan utrustas med 710×50/30,5 hjul med en utvändig bredd på 2550mm.

Vagnen växlar flak med längden 6 till 7,5 meter och last över 30 ton. Underkörningsbalk bak med Ledbelysning är standard och vagnen kan utrustas med 3-punktslyft bak.

Metsjö visade MetaFlex 60-75.3 för första gången på jordbruksutställningen Agritechnica i Hannover.

www.metsjo.se

Taggar: