ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Värmande plagg från Thermotic

För den som inte gillar att frysa kommer några plagg som hårdtestats i det kärva nordiska klimatet. Produkterna andas nytänkande och är tillverkade i neopren samt polyester som behandlats för att vara  vatten-, vind-, smuts och oljeavvisande. Ett av de mera revolutionerande plaggen är underkläderna som gör att den som hamnar i vattnet flyter. Plaggen är både smidiga, varma och andas. Thermotic Materialet värmer oavsett om det är vått eller torrt vilket är Thermoticprodukternas unika egenskaper. Här presenteras några:
– Sitt- och korsryggsvärmeskydd av Thermotic i neoprenmaterial för många olika fritids- och yrkesverksamheter/aktiviteter med full rörelsefrihet oavsett aktivitet. Varmt i både vått och torrt. Används utanpå eller med fördel innanför alla typer av ytterkläder.

– Sittvärmeskydd för skoter, ATV och cykelsadlar (appliceras direkt på dynan).

– Underkläder som gör att du flyter om du hamnar i vattnet. Plaggen är både smidiga, varma och andas.

Thermotic utvecklar hela tiden nya plagg och funktioner. Läs mera om produkterna på www.thermotic.se eller ring 0911-322 60 för ytterligare information.

Taggar: , ,