ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Tekniklyft på Bala Agri

Verkstadsföretaget Bala Agri AB i Nossebro, Västergötland, tar ett ordentligt tekniklyft då de investerar i en svetsrobot för cirka två miljoner kronor. Svetsroboten är av märket IGM med tillverkning i Österrike.  En stor skillnad mot de traditionella plockrobotarna är att denna arbetar från en hängande position och får därigenom bättre åtkomlighet samt kan svetsa större artiklar. IGMs svetsrobotar används för tillverkning inom lantbruk, entreprenad och järnväg.

Hos Bala Agri kommer roboten användas främst till svetsning av redskapsadaptrar, vedmaskiner och vissa detaljer till traktorkärror.

www.balaagri.se

Taggar: