ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Kompakt SUV-Mokka från Opel

Med nya Mokka blir Opel den första tyska biltillverkaren att lansera en utmanare i den växande klassen för små kompakta SUV-modeller i B-segmentet, som omfattar bilar med en längd på mellan cirka 4,1 och 4,3 meter. Trots att Mokka bara är 428 cm lång sitter fem personer både högt och bekvämt enligt tillverkaren. Med den nya modellen har Opel också lyckats kombinera tilltalande formgivning med innovativa teknologier och premiumfunktioner, som nu blir tillgängliga för en bredare kundkrets. Bilen finns med fram- eller fyrhjulsdrift, manuell eller automatisk 6-växlad låda,
bensin- eller dieselmotor, bränslesparande start/stopp-teknik som standard.

Taggar: