ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Nya medlemmar i familjen Swift

Väderstad introducerar två nya Swiftmodeller i arbetsbredderna 4 och 4,4 meter. Swift är en flexibel kultivator med lågt dragkraftsbehov .Tillverkningen börjar i januari 2012.
Modellerna  bygger på de redan beprövade storebröderna,  men är  lämpligare i storlek för det medelstora lantbruket, enligt tillverkaren.
Pinndelningen på 19 centimeter ger en intensiv inblandning av jord och växtrester samtidigt som pinnarna är väl fördelade i ramen för bästa genomsläpplighet. Detta tillsammans med pinnens vibrerande arbetssätt ner till 15 centimeters bearbetning. De vibrerande pinnarna gör också att jorden blir mer finfördelad än med konventionell jordbearbetning.
Swift kan arbeta även under våta och svåra förhållanden när inget annat fungerar. Då tillförs luft i jorden och ökar dess vattenhållande förmåga.
Sedan tidigare finns Swift i arbetsbredderna 5,60- 7,20- och 8,20meter.
Väderstad är ett familjeföretag som tillverkar lantbruksmaskiner inom såteknik och jordbearbetning. Företaget omsätter 1.7 miljarder kronor med 900 anställda och verkar i 30 länder.

www.vaderstad.com

Taggar: ,