ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Dags att sopa fram våren

Vintern börjar tacka för sig och det är hög tid att få bort gruset från våra gator, parkeringsplatser och gångvägar. Bercomacs 60” roterande borste är optimal för arbetet, och du kan själv justera trycket mot marken för att uppnå effektivaste möjliga sopning för respektive underlag.

Med högeffektiva polyproplyene spröt kan den hantera de flesta material och därför användas hela året. Hela borsten vilar i framkant på egna hjul och med vinschen på din maskin kan du enkelt höja och sänka borsten i rätt position. Bercomac 60” borste är av hög kvalitet, framtagen och designad Kanada, där den är väl utprovad under tuffa förhållanden. Monteras enkelt på en ATV, UTV eller andra mindre entreprenadmaskiner och traktorer.

DATA

Motor: Kohler bensinmotor, 6hk
Start: Elektrisk knapp
Styrning: Kontrollpanel
Vinkling: Elektrisk höger/vänster
Bredd totalt: 162 cm
Bredd borste: 152 cm
Vikt: 245 kg
Montering: Universal på dragkrok med justerbar stång 170-267 cm
Tryckjustering av borstens tryck mot underlaget
Parkeringsstöd avlastar borsten när den inte används
Ca pris: 27 996: – exkl. moms

www.rindab.se

Taggar: , ,