ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Flugfritt med Luminos

Rentokil har har tagit fram en unik teknik i Luminos 3 Plus med en automatiskt frammatad klisterfilm diskret dold i enhetens nedre del. Insekter som lockas till fällan med hjälp av UV-ljus fastnar i klistret och kapslas in i filmen. Det innebär att partiklar av döda insekter inte kan följa med luftströmmarna och förorena känsliga produkter och inandningsluften med miljontals mikroorganismer.
Luminos finns i flera olika modeller och färger, är en hygienisk insektsfångare lämplig för verksamheter inom livsmedelshantering.

www.rentokil.se

Taggar: