ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Minisågverk för alla

Mocon AB i Vindeln har utvecklat ett litet men mycket intressant ­minisågverk för kedjesågar.
En av nyheterna är att sågen och stocken ligger i marknivå ­jämfört med många konkurrenter. Trots det lilla formatet så är sågen ett ­mycket kompetent sågverk och perfekt för den som vill förädla sin skog till snickarvirke i mindre skala.
Den nya sågen kan monteras på exempelvis en aluminiumstege, kraftiga plank, en betongplatta eller liknande.
Se sågen i aktion på Mocons hemsida.

www.moconab.se

Taggar: