ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Ökad säkerhet med ståplan på stege

Wibe Ladders flyttbart Ståplan är ett tillbehör tillverkat i stål som elförzinkats för att skyddas från korrosion. Ståytan mäter 280×245 millimeter och den är halkskyddad för ökad säkerhet. Det flyttbara ståplanet monteras mycket enkelt genom att hängas fast på valfri stegpinne på flertalet av Wibe Ladders klätterstegar. En smart konstruktion gör det lätt att fälla ståplanet upp och ner om du behöver klättra förbi.

www.wibeladders.com

Taggar: ,