ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Inga bubblor på tapeten!

IsoTapetspaerrNu finns det ett säkert sätt att undvika blåsbildning vid övermålning av tapeter. Grundmåla med Iso Tapetspärr från Caparol! Det är en vattenburen specialgrundfärg som skapar en tät yta på tapeten som förhindrar att den blöts upp och lossnar från underlaget. Sedan är det bara att fortsätta behandlingen med ny väggfärg och resultatet blir en jämn fin vägg fri från blåsor.

www.caparol.se

 

Taggar: