ÄLSKAR DU OCKSÅ LIVET PÅ LANDET?

I så fall är tidningen Allt Om Gården till för dig. Vi försöker mixa och blanda artiklar som berör ditt eller grannens liv på olika sätt. Det kan handla om affärsidén som gör att du kan säga upp dig från jobbet i stan, tips och inspiration från andra lantisar, jakt och fiske, husdjur, hästar och lantdjur, tester av bilar, fyrhjulingar, motorsågar och en massa andra saker som kan behövas för att sköta gården eller ta sig till affären, lite nyheter och så gårdsreportage så klart.
Vi försöker få med allt, även om det nästan är omöjligt. Kolla in tidningen så får du se!

Maskintvättmedel för alla

WEBAs maskintvättmedel uppfyller mycket högt ställda hygienkrav i alla temperaturområden och har förmågan att avlägsna fläckar som normalt anses vara mycket svåra att tvätta bort så som t.ex gräs och rödvinsfläckar.
   
I WEBAs maskintvättmedel har man ersatt fosfaten med polycarboxylater och Citrater som grundläggande komplexbildare. Man har dessutom valt att inte använda zeoliter vilket garanterar att det ej bildas keramiska beläggningar i tvättmaskinens utlopp eller på pumparnas impellrar, något som kan befaras med tvättmedel som innehåller zeoliter.

Beläggningar i tvättmaskinen är en utmärkt grogrund för mikroorganismer och bakteriehärdar vilka kan ge upphov till unken och sur doft i tvätten. Zeoliter har även den egenskapen att de sätter sig i textiliernas fibrer samt bidrar till ökad dammbildning i bostäder.
   
En annan värdefull egenskap hos WEBA maskintvättmedel är att det ej Förorsakar klåda på huden, något som verkligen uppskattas av alla de som lider av allergi.
               
WEBAs maskintvätt har ett stort användningsområde, allt från fintvätt, handtvätt, vittvätt till overalltvätt och hästtäcken.
   
WEBAs maskintvättmedel förpackas i hink om 8 kg vilket motsvarar ca 16 liter tvättpulver.

En förpackning räcker upp till ca 228 tvättar.

www.weba.se

Taggar: